Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil sulte til jeg blir tynn nok, trener intenst. Har store ben.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

«Jeg vil ikke mer, jeg er sliten. Jeg vil sulte meg ihjel eller sulte til jeg er tynn nok» er tanker som spinner rundt. Jeg få kommentarer på at jeg er over vektig men har 21,8 i bmi. Det jeg lurer på er om det er lurt og få anoreks eller bulimi med vilje. Jeg klarer ikke tenke på noe annet en mat og trening. Jeg sliter med og snakke med folk. Når jeg ser på meg selv i speilet ser jeg en stor potet. Jeg har hatt intens trening i lang tid men merker ikke forsjell. Jeg har for store ben og mage men må fortsatt gå med belte på alle bukser. Vis jeg skal finne en bukse som er passe til bena er den for stor til magen og vis jeg skal finne en bukse som passer til megen er den for liten til bena. På skolen prøver jeg og ikke spise mat men læreren passer godt på siden en i klassen har spiseforsyrelser og læreren hadde en venn som døde av det. Jeg blir kvalm når jeg spiser litt formye. Grunnen til at jeg er tykk tror jeg er fordi jeg overspiste nå jeg var mindre. Har du noen tips?

SVAR

Besvart 20.04.2020 20:17:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
account_circle