Hopp til hovedinnholdet

Jeg greier ikke mer av overspisingen, hvordan stopper jeg helt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har strevd med overspising siden april 2019. Før overspising veide jeg 45 kilo og var 150. Nå er jeg overvektig og veier 59 kilo og er 153. Jeg har snakker med helsesøster om det, min fastlege og jeg har vært på sykehuset og snakket med psykiater en gang om det. Psykiateren sa at jeg vil nok greie meg fordi jeg vet hva er problemet er. Jeg snakket med noen og de sa at det er bare meg som kan stoppe det, men jeg greier ikke stoppe. Jeg vet ikke hva er normal menge med mat. Når jeg spiser mer enn jeg tenkte føler jeg at jeg har ødelagt alt og at jeg har overspist. Noen ganger spiser jeg mer enn jeg burde mye mer. Jeg greier ikke mer, vet ikke hva jeg skal gjøre for at jeg skal greie å stoppe helt.

SVAR

Besvart 21.04.2020 20:25:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Slik blir du kvitt søtsuget

Har du ofte lyst på noe søtt? Får du mer lyst på noe søtt utover dagen? Her får du tips til hvordan du kan kvitte deg med søtsuget.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
account_circle