Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få til å kaste opp? jeg hater kroppen min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 år, og jeg lurer på om det er lurt og kaste opp maten etter man har spist. Jeg hater kroppen min og vil bli tynnere. Jeg føler jeg er alt for glad i mat og overspiser noen ganger. Jeg har søkt mye på og kaste opp maten og bulimi og sånn. Jeg vil kaste opp maten etter jeg har spist den, men det høres egt bare ekkelt ut og ikke bra for tennene. Vis man skal kaste opp etter man har spist er det sånn at man må stikke fingeren ned i halsen på den tingen? Jeg. Vet at dere kommer til og svare sånn: du må ikke gjøre det fordi da kan du utvikle bulimi og dø bla bla bla. MEN DERE VET IKKE HVORDAN JEG HAR DET, INGEN GJØR DET. Jeg har problemer med og snakke med folk og jeg vet ikke hvorfor. Jeg spurte sikkert om mye her men det hadde betyd mye for meg og få et svar.

SVAR

Besvart 24.04.2020 21:00:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Skader ved spiseforstyrrelser

Du kan få fysiske helseskader av slanking og underernæring. Du kan også få skader på kroppen av overspising, oppkast, misbruk av avførings- og vanndrivende midler, overdreven fysisk aktivitet og fasteperioder. De fysiske skadene kan igjen gi psykiske plager.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig, og du får være med på å bestemme hvordan du kan få hjelp som passer for deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle