Hopp til hovedinnholdet

Jeg behandles for spiseforstyrrelser, når begynner forbrenningen å øke?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei..:/ Jeg har slitt med spiseforstyrrelser i over ett halvt år, men har fått hjelp/behandling nå. Jeg har gått opp 2 kg på bare to uker.. og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre fordi jeg vet at jeg ødela forbrenningen min ved å ikke spise, men nå som jeg spiser normale mengder mat så legger jeg på meg kjempe fort. Kommer forbrenningen min noen gang til å gå fort og bli normal igjen og hvor lenge kommer jeg til å gå opp i vekt så fort, jeg føler jo ikke at jeg vil spise når jeg bare legger på meg..

SVAR

Besvart 24.04.2020 21:28:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
account_circle