Hopp til hovedinnholdet

Hvordan vil jeg legge på meg, vil det bli mer fett enn før?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en Jente på 17 år, som trener mellom 1 og en halv til to timer hver dag. Det siste halvåret har jeg slitt en del med spising, fordi jeg før hadde en tendens til å spise for mye og fordi jeg var og fortsatt er veldig misfornøyd med kroppen min. Det har fungert greit for meg på trening noen ganger, men jeg har også vært ekstremt sliten og har mista mensen. Jeg vet at jeg spiser for lite, og har bestemt meg for å ta tak i problemet og spise mer, selv om det er vanskelig. jeg har hele tida spist, men har nok mangla en del. Jeg spiser veldig sunt, og har alltid gjort det. Jeg bare lurer på hva av forandringer jeg kan forvente meg. Vil jeg gå veldig opp i vekt dersom jeg begynner å spise mer? Vil jeg legge på meg mye fett i forhold til før? Jeg har gått ned ca. Fire kilo siden januar. Jeg tenker det hadde vært fint å vite noe av det jeg kan forvente slik at det blir lettere å takle..

SVAR

Besvart 25.04.2020 12:44:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle