Hopp til hovedinnholdet

Jeg skal legges inn og vil egentlig ikke gå opp i vekt. Jeg er redd.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har fått plass på avdeling, og jeg takket ja til plassen. Jeg gruer meg veldig til vektoppgangen, siden jeg har stått stille på vekten jeg er nå siden jeg ble skrevet ut fra bup i november. Jeg har egt ikke noe motivasjon til å bli frisk, og jeg er redd jeg ikke kommer til å klare å få et tilbakefall når jeg kommer hjem igjen fra avdelingen. Det høres sikkert litt teit ut, men jeg takler ikke å bli normalvektig, og jeg er redd jeg aldri kommer til å klare å bli undervektig igjen etter innleggelse. Jeg tør ikke å bli frisk, jeg er ikke verdt en dritt som frisk, sykdommer er det eneste jeg har, sykdommen er det eneste jeg mestrer, jeg suger i alt annet. Jeg vet egt hvor jeg vil med dette, men trengte liksom å få det ut.

SVAR

Besvart 26.04.2020 21:23:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
account_circle