Hopp til hovedinnholdet

Jeg har astma og redd for å trene, klarer ikke å kontrollere treningsrytmen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Æ blir kvalm hver gang jeg ser på vekten. Jeg er 162 cm og 70 kg. Jeg klarer ikke å gå ned i vekt. Jeg er redd for å trene på grunn av astmaen min. Og jeg klarer ikke å kontrollere spise rytmen min slik at en dag spiser æ alt for mye og en dag nesten ingenting. Jeg klarer ikke å spise normalt. Dette har gjort at jeg blir kvalm når jeg ser mat, og da ender det på to måtter enten spiser jeg ingenting og har vondt i magen hele dagen eller så spiser jeg så mye at jeg har vondt i magen hele dagen. Hva skal jeg gjøre, jeg liker ikke å ha det slik.

SVAR

Besvart 29.04.2020 21:09:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
account_circle