Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg ekkel fordi jeg har fått diagnosen atypisk anoreksi.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går i terapi for en atypisk spiseforstyrrelse. Det at jeg har fått denne diagnosen gjør meg veldig frustrert. Jeg føler meg veldig alene selv om jeg vet det er mange der ute som har den diagnosen. Jeg skjønner bare ikke hvorfor jeg har fått denne diagnosen og ikke en som jeg kjenner meg mere i. Får meg til å føle meg utrolig ekkel fordi jeg ikke har fått diagnosen anoreksi foreksempel, selv om jeg på en måte ikke vil ha den diagnosen. Tør ikke si til behandleren min.

SVAR

Besvart 01.05.2020 20:25:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
account_circle