Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ikke ha behandling for spiseforstyrrelse.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg blir tvunget til å gå i behandling for «en spiseforstyrrelse» men jeg vill ikke! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg får vell bare sitte der å nekte å si noe? Jeg nekter hvertfall å spise mere jeg må mere ned i vekt dette er så frustrerende. Viss de får meg til å spise mere så må jeg vell trene mer eller kasteopp? Fordi jeg er så feit og stygg jeg kan ikke gå opp i vekt! Jeg må bare ned 9kg til så skal jeg gi meg. Jeg er jo ikke syk og jeg trenger ikke hjelp. Jeg er normalvektig og jeg spiser altfor mye (Max 1000kcal) hva skal jeg gjøre? Jeg skal gå til privat (volvat) fordi jeg nekter bup og alle rundt meg mener at det er det beste for meg å gå til privat, men det blir bortkasta penger siden jeg ikke vil ha hjelp. Hva kommer de til å gjøre når jeg nekter å snakke og når jeg fortsetter å gå ned i vekt? Takk for svar:)

SVAR

Besvart 03.05.2020 22:17:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
account_circle