Hopp til hovedinnholdet

Jeg har vært overvektig og gått mye ned i vekt. Når blir jeg tatt på alvor?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hele livet mitt har jeg vært overvektig. Jeg var overvektig da jeg startet hos bup, for 1 og et halvt år siden. Nå er det ikke sånn. Jeg er mer på under normalvektig nå Grunnen er at jeg stoppet nesten helt opp med å spise, og spiser kanskje ikke mer enn 400kcal om dagen (med unntak). Alle sier hvor mye sunnere jeg ser ut, og glaere jeg ser ut. Jeg føler meg ikke bra i det hele tatt. Men jeg får ikke gjort noe med det. Jeg er svimmel hele tiden. Jeg har besvimt et par ganger. Jeg er som oftest alltid kval. Jeg snakker mye om dette med mat på bup, men etter 1år med samtaler har det enda ikke blitt bedre. bare verre. jeg går mer og mer ned i vekt. Jeg klarer ikke å ender det. Jeg lurer bare på hvor langt det må gå før man blir tatt på alvor? Når vil det være snakk om innleggelse? Jeg vil bli frisk! Jeg føler at siden jeg alltid har vært overvektig synes ingen det er dumt at jeg har gått ned i vekt, og ser ikke at jeg virkelig sliter. Ingen har nevnt noe om en eventuell spiseforstyrrelse

SVAR

Besvart 06.05.2020 21:48:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
account_circle