Hopp til hovedinnholdet

Jeg prøver å utfordre meg selv til å spise normalt som pasta.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har egentlig alltid trodd at 1dl fullkorn kokt pasta er sånn 300-400 kalorier, men jeg hørte at det er mindre enn det og det gjør meg veldig glad. Jeg har slitt med mat, men prøver å utfordre meg selv til å spise normalt og å spise pasta osv. Men kunne du sakt ca hvor mange kalorier det er i rundt 1dl fullkorn pasta penner, for jeg har ingen anelse. Jeg håper på svar, for jeg får hjelp til å få bedre spisevaner:) men jeg vil bare vite ca, så jeg holder meg til riktig mengde:)

SVAR

Besvart 06.05.2020 21:46:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Hvordan få til smarte endringer i kostholdet?

Hva og hvordan du spiser er et resultat av vaner du har opparbeidet deg gjennom hele livet. Det kan være vanskelig å endre en vane, men denne metoden kan gjøre det både moro og enkelt!

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
account_circle