Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir ikke kvitt spiseforstyrrelsen og ønsker å bli frisk.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en spiseforstyrrelse. Atypisk anorexi (jeg har gått fra veldig overvektig til normal vektig). Jeg fikk vite dette for litt under et år siden. Siden da har jeg hatt faste samtaler med bup. Og de rundt meg prøver så godt de kan å hjelpe.. men jeg er ikke bedre.. jeg går fortsatt ned i vekt, og spiser mindre. Jeg har veldig lyst til å bli frisk, men det jeg har prøvd til nå har ikke funket.. jeg bare lurer på... når vil eventuelt en innleggelse bli aktuelt? Det har snart gått et år nå, uten noen forbedring.. og depressive tanker kommer stadig innpå meg. De rundt meg vet hvordan jeg har det. Jeg føler på en måte at jeg ikke er syk nok til å komme videre i bedringen min.

SVAR

Besvart 07.05.2020 21:34:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
account_circle