Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil gå ned mye på kortest mulig tid og gråter hver gang jeg spiser.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har full panikk nå. Spiste 3 bringebær, og føles som at hele verden går under! Kjenner så skikkelig på at jeg har overspist. Ville ikke spise de engang, men gjorde det for å vise at jeg har kontroll. Sitter bare å gråter over at jeg faktisk spiste. Åååh kommer aldri til å spise igjen! Er så drittlei. Vil bare gå ned mest mulig på kortest tid, uansett om det betyr at jeg ikke spiser. Bryr meg ikke. Psykologen min sa at om man ikke spiste så startet organene å slutte å virke. Og helt ærlig, jeg brydde meg ingenting om det! ABSOLUTT INGENTING. Om det bare skal være sånn at jeg gråter hver eneste gang jeg spiser noe så skal jeg aldri spise igjen.

SVAR

Besvart 12.05.2020 16:39:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Skader ved spiseforstyrrelser

Du kan få fysiske helseskader av slanking og underernæring. Du kan også få skader på kroppen av overspising, oppkast, misbruk av avførings- og vanndrivende midler, overdreven fysisk aktivitet og fasteperioder. De fysiske skadene kan igjen gi psykiske plager.

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Tidlige tegn på spiseforstyrrelse

Er du bekymret for at en venninne, en kjæreste, eller et familiemedlem har en spiseforstyrrelse? Noen tegn kan være typiske, selv om det er variasjoner.

 

Les mer
account_circle