Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde spiseforstyrrelse og nå tenker en del på kropp.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har slitt med spiseforstyrrelser i 2 år fra i fjor men er «frisk» nå. Men hver gang jeg har spist noe usunt føler jeg meg dritt, jeg tenker at dette ødelegger for sixpacken jeg jobber med 6 ganger i uken. At det vil ødelegge resultatene mine. Å da jeg hadde omgangssjuka for 2-3 uker siden spiste jeg ikke fra kl 15 til neste dag i frykt for å spy d opp igjen. Etter det ble jeg stolt over hvor lenge jeg kunne holde meg å nå kan d gå fra jeg spiser frokost rundt 09 om morgen til 15-16 på ettermiddagen. Jeg er litt lei, jeg føler jeg må ha en flat mange å den såkalte «hourglass shapen»

SVAR

Besvart 12.05.2020 18:47:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
account_circle