Hopp til hovedinnholdet

Venninnen min sliter med selvmordstanker og spising. Det er så trist.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg og en annen venninne av meg er veldig bekymret for vennina vår. Hun sliter med Veldig angst, selvskading, og vi mistenker selvmordstanker og spiseforstyrrelse..engang så sa hun «jeg vil reise en plass der ingen finner meg og bare dø»eller noe sånt tror jeg.. Jeg ble kjempe redd. Og det ble min andre venninne også. Så har hun blitt så tynn og teller kalorier for å bli tynnere. Fordi hun synes at hun er «Tjukk» men det er hun ikke! Hun begynner å bli skikkelig tynn. Hun spiser ingenting alt hun spiser på en hel dag er to brødskiver. Hun har gått ned så mye i vekt. Vi er skikkelig redde og bekymret for henne. Så har jeg sett at hun har holdt på med selvskading...Hun har psykolog og går på bup men jeg tror ikke det hjelper så mye når hun ikke vil høre på dem.. Det er kjempe trist at hun har det sånn.

SVAR

Besvart 17.05.2020 21:58:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Vil du hjelpe en venn som har spiseforstyrrelse?

Det kan være vanskelig å se om noen har en spiseforstyrrelse. Har du mistanke er det viktig at du er en god venn og snakker med vennen din, og forteller at du er bekymret. Men du kan ikke ta ansvar for å hjelpe vennen alene.

 

Les mer
account_circle