Hopp til hovedinnholdet

Jeg har gått mye ned i vekt. Prøver å spise mer, men angrer etterpå.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg føler meg litt ensom når det gjelder dette og jeg føler egentlig at jeg trenger psykolog, men vil ikke si noe til mamma eller pappa, så får klare dette selv. Men greia er at jeg har hatt dårlige spisevaner og hatt en spiseforstyrrelse og gått ned mye i vekt. Folk har skjønt at det er noe og har spurt meg, men jeg svarer bare «nei det er ingenting». Men nå prøver jeg å bli «frisk» igjen på egen hånd og idag spiste jeg to grove brødksiver med avokado, smoothie, pasta med laks og en hel melkesjokolade plate.. Jeg vet ikke hvorfor jeg spiste opp hele engang.. og nå føler jeg meg feit og grusom. Jeg har vondt i hjertet nå fordi jeg stresser så mye fordi jeg vet at det blir usunn mat om 2 dager også (på 17 mai.)Har du noen tips til hvordan jeg ikke kan angre og føle meg grusom og stresse? For jeg har kjempe vondt i hjertet nå og vil bare dø.

SVAR

Besvart 17.05.2020 22:02:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Slitsomme tanker, grubling og tankekjør

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Heldigvis finnes det råd.

 

Les mer
account_circle