Hopp til hovedinnholdet

Jeg behandles for spiseforstyrrelse, får ikke spise det jeg vil.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er en 13 år gammel jente som er blitt diagnosert med spiseforstyrrelse,men føler ikke selv at jeg har det lenger. jeg er 162cm høy og veier 38.7kg. for noen uker siden veide jeg bare 37kg men har måtte fulgt en kostplan for og gå litt opp i vekt. jeg er på oppfølging på BUP annenhver uke for og sjekke at det ikke går feil vei. men nå har det gått litt opp og jeg vil følge kurven min fra 38.7kg. jeg har jo rett til og bli hørt. jeg har i det siste vært veldig gla, begynt og dra oftere på besøk, deltatt på skole og aktiviteter, hatt mye energi og spist uten dårlig samvittighet. men nå orker jeg ikke mere, jeg er utrolig fornøyd med hvordan jeg er akkurat nå og føler meg super. livet mitt er liksom komplett nå men så er det den der kostplanen som står litt i veien, for om jeg en dag ikke er sulten til frokost men vil ha med meg 2-3 brødskiver, en yoghurt og en frukt i matpakka, eller ikke var så sulten til middag en dag, så får jeg ikke låv. hva skal jeg gjøre? hilsen jente 13år

SVAR

Besvart 17.05.2020 22:04:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
account_circle