Hopp til hovedinnholdet

Jeg får så vondt i magen når jeg spiser, har spist lite lenge.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurer på noe som plager meg mye. Jeg har hatt en spiseforstyrrelse typ, men har ikke blitt diagnosert.. Men hvertfall, nå prøver jeg å spise normalt og jeg har gjort det de 4 siste dagene, for eksempel idag spiste jeg: Havregrøt med bær, ristet brød med avokado, yoghurt, salat og litt salte kjeks. Men jeg får så syykt vondt i magen etter at jeg nå har spist de 4 siste dagene, hver dag av de dagene har jeg hatt skikkelig vondt i magen sånn akutt og jeg har måttet på do myee. Det er så slitsomt.. kommer det til å gå over hvis jeg fortsetter å spise normalt? Fordi akkurat nå vil jeg ikke spise lenger, fordi jeg får så vondt. Men er det normalt etter en spiseforstyrrelse? Og jeg har ett til spørsmål. Jeg har ikke hatt mensen på 3 månder, kan det komme av at jeg har underspist? Og når vil den komme tilbake?

SVAR

Besvart 23.05.2020 21:31:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle