Hopp til hovedinnholdet

Jeg spiser bare middag etter at noen sa jeg var feit, hvordan få hjelp?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. sliter veldig med å spise. dette har foregått siden dagen jeg ble kalt feit. det har gått tre år men ingen har sett at jeg knapt spiser. jeg spiser kun middag og lite av det. jeg føler meg skyldig hver gang jeg spiser noe. jeg er ikke undervektig. jeg er ganske stor egentlig. kanskje det er grunnen til at ingen ser det? jeg vil bli sunn igjen men jeg vil ikke bli innlagt. er det noen plass man kan få hjelp til dette? klarer ikke å spise uten at jeg må spy.

SVAR

Besvart 23.06.2020 21:55:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Myter og fakta om spiseforstyrrelser

Det er mange myter om spiseforstyrrelser. Her får du informasjon om hva som er sant og usant.

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
account_circle