Hopp til hovedinnholdet

Har atypisk anoreksi. Jeg får ikke hjelpen jeg trenger til å bli frisk.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. For noen måneder siden fikk jeg atypisk anoreksi diagnose. Nylig har jeg blitt interessert i å bli bedre fra min spiseforstyrrelse, men da jeg spurte om behandling ble jeg fortalt at jeg ikke var «syk nokk» til å bli innlagt. Jeg prøvde å forklare at jeg ikke klarte å bli bedre hjemme, men jeg ble ikke hørt og ble bare fortalt at jeg må «prøve hardere». Finnes det andre muligheter for behandling? Det føles ut som min psykolog vil at jeg skal bli sykere og sykere og at jeg ikke kan få behandling før den atypiske anoreksi diagnosen min blir til anorexia nervosa diagnose istedenfor. Jeg vil ikke være syk lenger, men jeg ser ingen løsning.

SVAR

Besvart 25.06.2020 23:22:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
account_circle