Hopp til hovedinnholdet

Jeg spiser lite, kan det være spiseforstyrrelse?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Bestevennen min sei at ho er redd for at eg skal bli sjuk altså få spiseforstyrrelse. Og eg er usikker å vet heller ikke kordan eg kan finne det ut. Men eg vil da bli tynnere så eg prøva å ikke spise mat på flere daga. drikk som vanligst et eller to glass vatn på morgenen så drar eg på skolen og tar ikke med meg mat dit. Så kjem eg hjem å spis en mellombar eller ei skive å ett glass vatn. så spis eg ikke før etter skolen igjen. Eg trena da kvar dag, men ikke så lenge. Å drikk mye vatn. Kan det vær en spiseforstyrrelse??

SVAR

Besvart 15.10.2020 21:36:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle