Hopp til hovedinnholdet

Jeg har begynt å spise veldig lite mat.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg har i det siste begynt å spise veldig lite og ikke tenkt på mat. jeg glemmer å spise iløpet av en dag og kan fort gå en dag med å ha spist 1 rundstykke hele dagen. jeg klarer ikke spise mye, og jeg har pleid å si at jeg som er liten ikke trenger mye mat. i det siste har folk begynt å spørre om jeg har spiseforstyrrelser siden jeg spiser så lite. men jeg blir bare aldri sulten og klarer ikke presse i meg mat hvis jeg ikke er sulten. jeg trener mye så jeg burde egentlig spise mer enn hva jeg gjør..

SVAR

Besvart 21.11.2020 09:21:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Tidlige tegn på spiseforstyrrelse

Er du bekymret for at en venninne, en kjæreste, eller et familiemedlem har en spiseforstyrrelse? Noen tegn kan være typiske, selv om det er variasjoner.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor har jeg ikke lyst på mat?

Det er ikke uvanlig at matlysten er dårlig i perioder. Mange ting i livet ditt kan påvirke om du har god eller dårlig matlyst. For å gjøre noe med det, kan det være lurt å vite litt om disse tingene og finne ut om de påvirker matlysten din.

 

Les mer
account_circle