Hopp til hovedinnholdet

Tror dere jeg kan ha en spiseforstyrrelse?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg tror kanskje at jeg kan ha en spiseforstyrrelse. Jeg har slitt med mat siden jeg var 11. da mest fordi jeg syntes at jeg var så tung (58kg!) jeg prøvde å slutte å spise og nå er jeg 54kg og er egt fornøyd med det. Jeg vil på en måte bli kvitt disse tankene fordi jeg er fornøyd med vekten min og jeg vil ikke slite md mat. Men det er vanskelig å stoppe. Jeg tror jeg ikke spiser fordi jeg trenger en måte å få oppmerksomhet på. Nå holder jeg på å gå ned mot 53-53 og jeg vil ikke ned i vekt, men jeg klarer ikke å stoppe å sulte meg selv fordi jeg vil ikke gå opp liksom. Jeg spiser ikke frokost en frukt til lunsj. Lite/normal middag og litt kveldsmat. Foreldrene mine synest at jeg spiser lite og di tror jeg spiser frokost og lunsj også. Tror dere jeg kan ha en spiseforstyrrelse? Takk for svar

SVAR

Besvart 26.11.2020 21:16:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
account_circle