Hopp til hovedinnholdet

Jeg spiser lite, har jeg skapt en spiseforstyrrelse?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 13 år og er 152-153 cm. Jeg sliter egt litt med å spise. Jeg hopper over noen måltider men spiser også litt snacks iblandt. Jeg pleier å spise fra 600-800 kalorier iløpet av en dag. Jeg kaster bort noe mat for eksempel når vi spiser på skolen og frokost. Iblandt spiser jeg 1-2 snack a Jacks på skolen og kanskje litt mat når jeg kommer hjem. Jeg spiser middag når mamma og pappa ser det. Men jeg spiser ikke veldig mye. Det er noen som sier jeg har blitt litt tynnere men syns ikke det selv. Mye av tankene mine er om kalorier, mat og vekt. Jeg veier ca 40 kg men det bytter på veldig mye. Er det mulig at jeg har/ skaper en type spiseforstyrrelse?

SVAR

Besvart 26.11.2020 21:17:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
account_circle