Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg tykk og nå tenker jeg bare på mat hele tiden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har den siste tiden slitet veldig med å få i meg mat og tanken på kcal, og jeg teller kalorier, jeg går også veldig mye turer men får kun lov å gå en nå. Det har blitt mye værre i det siste og nå tenker jeg på mat hele tiden og hva jeg skal spise da og da hvordan jeg skal spise sånn hvis jeg vet jeg må spise middag osv og hvis jeg spiser noe usunt angrer jeg og alt etterpå! Nå blir det bare veldig mye diskusjon når jeg ikke spiser nok og kjærsten til mamma er så streng og sur og alt er en diskusjon og når jeg ikke spiser blir han bare så streng de skjønner ingen ting og nå vil de at jeg skal følge en kostplan og de vil vite alt jeg spiser og de gjør alt bare vanskligere med å skulle spise ogsånt! Jeg går hos bup PG de har kontakt med bup men mamam og dem gjør alt bare værre hjemme. Jeg gruer meg til å komme hjem selvom mamma er kjempe snill egt men alt er bare vansklig med mat ogsånt, og jeg føler meg tjukk jeg veier cca 57 kg nå og er 169 cm høy. Har gått ned 3-6 kg

SVAR

Besvart 03.12.2020 09:53:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
account_circle