Hopp til hovedinnholdet

Vektreduksjon, mindre fett på mage, rumpe og lår og strekkmerker?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Takk for svar på mine tideligere spørsmål, var til stor nytte! :) Det jeg lurer på denne gangen er veldig viktig for meg. Jeg har sinnsykt lyst å få piercing i navlen, men da må jeg få vekk den store magen min. Jeg har alltid vert litt "lubben" om jeg skal kalle det det. Men det er av arv, moren min og alle tantene min osv. var også det. Jeg har alltid vert aktiv, mer aktiv enn alle veninnene mine. Men alikevell er jeg den "største" av oss. Jeg trener på treningsenter 1-2 timer 2-3 ganger i uka. I tilegg har vi 1,5 time gym i uka. Skoleveien min er 4,5 km lang, og den sykkler jeg hver dag hele året. Jeg sykkler også fra og til treningsenteret som tar 30 minutter. Jeg spiser 3-4 faste måltider til dagen. Men jag har en tendens til å tvangsspise. Jeg vet ikke hvorfor, men det er som en ond sirkel, jeg klarer ikke å stoppe. For lenge siden fikk jeg små strekkmerker på lårene, det ser helt grusomt ut. Det er ikke så stort, men hvordan kan jeg fjerne dem? har også fått på brystene, har lest at en fet fuktighetskrem skal hjelpe. Er dette rett? Hva kan jeg spise for å forbrenne fett etter trening og bygge opp musklene? Jeg vet jeg må ha proteiner osv. men hva kan jeg spise som er lett tilgjengelig etter trening? Hva bør jeg trene for å få vekk fett på rumpe, mage og lår? Vil virkelig komme i form. Etter sommeren (høstferien) skal hele skolen til Polen, og jeg vil så gjerne kunne gå i bikini i det badelandet vi skal i! Har faktisk prøvd å slanke meg siden 6 klasse (går i 9ende nå), men ingenting jeg har prøvd hjeper. Alle veninnene mine klare det, og mange av dem er mye mindre aktive enn meg. Blir så lei meg når folk som tror de er så kule baksnakke meg siden jeg er litt lubben. Er 167 cm høy og veier ca.65-70 kg. Dere vil nok si at det er normalt. Men er drittlei av at ingen bukser passer nesten, er så utrolig lei av å være brei rundt hoftene/rumpa. Håper dere kan hjelpe meg! Dere kommer alltid med de beste rådene! :) Hilsen lille bolla.

SVAR

Besvart 15.05.2011 22:11:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
account_circle