Hopp til hovedinnholdet

Jente, 15, orker ikke noe lenger, har ikke lyst til å ha det sånn.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 15 år. Jeg har alltid vært veldig aktiv og sosial, flink på skolen, mye energi. You name it. Men i det siste halvåret så har alt gått helt feil. Jeg orker ingenting lenger, vil bare ligge i sengen min, jeg greier ikke konsentrere meg på skolen, orker ikke finne på noe med venner, ingen gidder en gang å spørre meg lenger for de vet at jeg sier nei. Jeg er konstant sliten, og noen ganger får jeg litt sånn blackouts. Jeg greier ikke å bry meg så mye om ting lenger, og alt går bare i sakte film og at jeg lever på utsiden av verden, jeg greier lissom ikke å være tilstedet Jeg begynner å bli ganske bekymret, at jeg får dårligere karakterer, at jeg får for mye fravær og ikke kommer inn på skolen jeg har søkt, at det kanskje feiler meg noe. Jeg har også hatt en fortid med spisefortyrrelse, og er redd jeg vil få et tilbakefall om dette fortsetter lenger. Jeg føler alt går i feil retning, nå bryr jeg meg plutselig ikke om hva jeg spiser, og er redd for at en dag så blir alt bare mer jævlig enn det det er nå. HJELP MEG

SVAR

Besvart 09.03.2013 20:53:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette skjer hvis du hopper over frokosten

Kroppen din trenger frokost! Les hvorfor her.

 

Les mer
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
account_circle