Hopp til hovedinnholdet

Jeg har spiseforstyrrelse, kaster opp igjen maten jeg spiser noen ganger, andre ganger spiser jeg ikke i det hele tatt..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har spiseforstyrrelse, kaster opp igjen maten jeg spiser noen ganger, andre ganger spiser jeg ikke i det hele tatt.. Kan gå en hel dag uten mat og jeg merker ikke en gang at jeg er sulten, ikke før jeg blir svimmel.. Jeg hadde en bok, der jeg skrev ned hva jeg spiste, hvor mange ganger jeg kaster opp, jeg viste denne boken til bestevenninen min fordi jeg orket ikke skjule det mer da hadde dette gått på i nesten 3 måneder, hun ble skikkelig redd for meg, jeg lovet og slutte, men jeg klarte det ikke. Alt fortsatte som før.. Pappa fant boken, han prøvde og snakke med meg om det, men jeg fikk helt panikk og var livredd for at han skulle bli kjempesint på meg. Egentlig var jeg vel mest redd, for dette har jeg ikke kontroll over, jeg ser på meg selv som kjempefeit selv om jeg kanskje egetnlig ikke er det.. Hele den dagen papap fant oken, unngikk jeg og være hjemme, jeg al på telefonen da han prøvde og ringe meg.. Så redd var jeg! Jeg fortalte det oså til mine nærmeste venner for at jeg måtte jo forklare hvorfor jeg ikke ville hjem, de ble å redde!! Jeg fikk skikkelig dårlig samvittighet,.

Mamma og pappa har gitt opp og prøve og snakke med meg om det, jeg nekter bare for det hele tiden for jeg orker ikke og snakke om det, men jeg skjønner at jeg trenger hjelp!! Jeg tørr bare ikke be om det, Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 25.05.2009 22:09:25
account_circle