Hopp til hovedinnholdet

Jeg er innlagt, men det det hjelper ikke mot tanker om kropp/vekt/stemmer.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, det er lenge siden jeg har skrevet, men jeg føler dette ee viktig. Jeg har hatt anoreksia og det står i journalen min at jeg fortsatt har det. Nå er jeg nærmere overvektig en undervektig. (Vet dette ikke er riktig måte) men kommer jeg til å gå ned og isåfall hvor mye. Hvis jeg spiser rundt -1000 kcal hver dag, går 10000 skritt, tar 200 situps 10 pushups og 100 squad hver dag, og har deep core body yoga with Adrian? På 20 min+ kamper? Spillet håndball, men er veldig deppa Så går ikke så mye på treninger lenger, kanskje rundt 1 gang i uka takk på forhånd. Og hvordan kan jeg bli kvitt stemmegøring? Er på døgnavdelingen forresten så jeg «får hjelp» men føler ikke det hjelper

SVAR

Besvart 01.12.2019 12:52:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Få gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening her!

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
account_circle