Hopp til hovedinnholdet

Eget tema 'politikk'

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Var inne på deres sider her for å finne noe informasjon om forskjellige partier og politikken de fører. Jeg var nysgjerrig på om dere hadde en fane "Politikk", og ble litt skuffet da jeg så dere ikke hadde det. Det er mange spørsmål i forhold til politikk unge lurer og funderer på. Kunne det vært en idè å opprette en slik fane, og evt. skape en debatt innenfor emnet politikk her på UNG.NO? Det ville skape iver og engasjement blant ungdom. Hilsen en som er meget interessert i politikk.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Hei, og takk for tilbakemeldingen!
Jeg tenker det er supert at du etterlyser et eget tema 'politikk' på ung.no.

En av grunnene til at vi ikke har lagt opp til det, er at vi tror dette kan bli mer hett enn det vi har hatt mulighet til på ung fram til nå. Vi er ydmyke overfor ytringsfriheten, men ser samtidig at slike tema lett kan bli litt mer hete enn vi har mulighet til å overvåke i dag. Vi sletter upassende kommentarer i ettertid på ung.no, vi ser at noen tema utvikler seg til personkritikk, mobbing, hatske utbrudd og trusler. Dette skjer blant annet under temaene rasisme, rusmidler og vi ser at det kan være tendenser til det under valgartikler som handler om partiene.

MEN vi skal jobbe litt med saken og vurdere det på nytt, for det er et viktig tema / tema å tilby på ung.no.

Ønsker deg en flott dag!

Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vanskelig å velge parti?

Politiske partier

Hva er viktig for deg? Finner du det partiet som jobber for dine verdier? Her har du en lenkeoversikt over de politiske partiene og de respektive ungdomspartiene.

Les mer

Hvilke registrerte partier har vi?

Stortinget (colourbox.com=

Det finnes mange registrerte partier i Norge, men få av dem får stor oppslutning ved valg. Her finner du en oversikt over registrerte partier i Norge i dag.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Stat og kommune
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om stat og kommune