Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan en sjenert jente som meg bli mer sosial og få nye venner?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg trenger seriøst hjelp, eller noen tips! Jeg har mange venner som jeg føler er kjempesosiale, og ei veldig god veninne av meg får nye venner fort og ofte. Det misunner jeg henne for... Hun har MANGE jentevenner, og er bestevenn med en gutt jeg egentlig ikke kjenner så godt. Jeg har litt vanskelig for å "åpne meg", er sjenert og har VELDIG dårlig selvtillit... Så i en stor mengde klarer jeg ikke å stikke meg fram og bli litt kjent med folk.. Jeg har gode jentevenner som jeg har kjent lenge. Jeg kjenner noen gutter, men ikke kjempegodt. Det er dessuten en liten gruppe med de guttene, meg og to andre jenter som funker veldig bra sammen. Jeg har veldig lyst til å bli mye bedre kjent med guttene, men aner ikke hvordan jeg kan "invitere" dem til å finne på noe med oss andre. Har du noen andre tips til hvordan ei sjenert jente som meg kan bli mer sosial og få nye venner? Setter utrolig stor pris på at dere hjelper folk ved å svare på spørsmål!! Det har hjulpet meg veldig mange ganger! :)

SVAR

Besvart 19.06.2013 07:40:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle