Hopp til hovedinnholdet

Jeg klarer ikke være meg sel lenger

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! 1) Jeg klarer aldri å være meg selv lenger etter at jeg begynte på ungdomsskolen. Jeg tenker altfor mye på hvordan jeg skal oppføre meg foran folk og snakke. Til og med ovenfor mine venner! Det er vertfall ett stort problem for meg å snakke med GUTTER, fordi jeg vet ikke hva jeg skal snakke om med dem, og hvis det kommer en gutt bort til meg så blir det så kleint, fordi jeg vet ikke hva jeg skal si og alt bli helt blankt. Jeg tror faktisk at jeg aldri kommer til å få en kjæreste.. SÅ har dere noen tips til hva jeg kan snakke om og litt sånn? 2) Jeg begynte på ungdomsskolen for 3 år sia, og jeg kom i klasse med bestevennen min. Meg og hun har helt samme venner. Men, vennene våres ringer kun henne for å spørre om å være med henne. De har aldri ringt meg, ca 2-3 ganger når bestevennen min ikke har vært tilgjengelig.. Jeg klarer liksom ikke å være meg selv skikkelig med dem. Og, jeg har merket at jeg har begynt å forandre meg med bestevennen min også, jeg har blitt mer usikker på meg selv. Så, jeg bare lurer.. Er dette ekte venner? Eller burde jeg skaffe meg nye? Og hvordan? 3) Jeg klarer nesten aldri å være alene med EN person. Da må det vertfall være 2 personer i rommet. Jeg føler meg mer trygg med flere personer. Hater å være med en person, og det blir bare verre og verre for hverdag som går. Tror du at dette er sosial angst kanskje? :(

SVAR

Besvart 03.12.2013 18:47:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Ti tips til småprat

Skal du på fest, en samling eller møter, er sjansen stor for at du møter noen du ikke kjenner. Det er både hyggelig og nyttig å kunne noen triks for å bryte isen og bli kjent med fremmede.

 

Les mer
account_circle