Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ikke så godt likt som vennen min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg føler at jeg er en ganske observant person som legger merke til hvordan folk er og oppfører seg. Jeg pleier alltid å merke små ting når jeg ser på folk. Og det som plager meg er at jeg merker at vennen min er alltid førstevalget som folk snakker til, som de nevner når de skal spørre om noe osv. Jeg unner henne alt godt og er ikke sjalu på den måten, men jeg føler at jeg alltid blir "andrevalget" eller kanskje også tredje. Jeg føler at jeg ikke er så likt og det er ganske kjipt å føle at du aldri er god nok for noen. Hva skal jeg gjøre får bedre å bli bedre likt? Jeg har merket at hun f.eks spør andre "hva fikk du på prøven?" osv. Det er ikke det at jeg ikke kan spørre om det samme, men det faller meg ikke bare inn, jeg tenker ikke på det. Jeg trenger å bli bedre sosialt, men jeg vet ikke hvordan.

SVAR

Besvart 14.05.2014 07:45:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle