Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det ikke bra på skolen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! På skolen jeg går på så er det veldig mye drama med jenter. Det hender at ting blir stjålet eller ødelagt. Når sånne ting hender så er jeg den første de fleste mistenker. Men vi finner alltid ut om hvem. Jeg blir ofte beskylt for å baksnakke og mobbe for ingen grunner. Hva kan jeg gjøre som et barn. Jeg har det ikke bra når jeg alltid blir beskylt. Jeg får heller ikke positive svar fra medelever i klassen, og ofte så får jeg negative blikk og blir som ofte baksnakket uten grunn. Hvordan kan jeg bli likt bedre av medelevene i klassen min og hva kan jeg gjøre for å få bedre skule gang?

SVAR

Besvart 30.05.2014 08:22:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle