Hopp til hovedinnholdet

Siden jeg er sjenert, trekker jeg meg ofte tilbake og tørr ikke å ta i nye ting

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) jeg føler meg veldiug alleine og deprimert for tiden fordi jeg har mistet kontakt med en delv venner og slå opp med kjæresten, jeg er en person som er sjenert i starten når jeg møter andre mennesker, men blir mer åpen etter hvert, problemet mitt er at jeg ikke har mye bekjentskap og skjenner nesten ingen i nermeste byen dert jeg går på skole og føler meg derfor ganske alene, nå har jeg lyst å komme ut på ting og bli kjent med flere mennesker, men siden jeg er sjenert, trekker jeg meg ofte tilbake og tørr ikke å ta i nye ting, så jeg lurer på hva jeg skla gjøre, siden jeg har nesten ikke noe å gjøre i ferien. Det er også det at jeg ofte har blitt mobbet og plagget av andre som gjør at jeg er hjemme hver dag og ikke er ute på ting, jeg har nå for tiden 3 gode venner og ikke flere, det er jeg glad over, men jeg ønsker meg flere slik som jeg kan finne på ting med og ha det gøy. Det andre er at jeg har mistet alle de beste vennene og jeg ønsker meg en venn for livet, ikke miste flere

SVAR

Besvart 21.06.2014 22:44:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ensomhet og dårlig selvfølelse kan henge sammen

Du føler deg ensom. Tanker om at du ikke kan bli likt av noen kommer snikende. Du begynner å tro på dem. Du er igang med er den lave selvfølelsens vonde sirkel.

 

Les mer
account_circle