Hopp til hovedinnholdet

Jeg er veldig forelsket, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg vet ikke om dette skal være under sosialhjelp, men jaja. Jeg er veldig forelsket i en gutt, det har jeg vært ganske lenge nå. Foreldrene mine, og hans er veldig gode venner. Å besteveninnen min er lillesøstera til gutten. Så jeg er ganske mye oss de. En gang da jeg gjorde lekser med bestevenninna mi, så kom han jeg var forelsket i å spurte om jeg kunne hjelpe ham. Jeg sa ja, og han kom inn å satt seg. Etter en stund sa vennen min at hun skulle snakke med han jeg var forelsket, og de gikk ut å lukket igjen døra. Etter noen minutter kom de inn, og jeg så at han rødmet. Så jeg spurte om noe var galt. Da sa han at venninnen min hadde spurt han om han var forelsket i meg. Jeg lo litt, før han reiste seg og begynte å lekesloss med venninnen min. (Altså lillesøstera hans, som er ett år yngre.) vi går jo i samme klasse, og han snakker veldig mye med meg. I natt drømte jeg at han kom inn på rommet jeg var i å sa noe, før han kysset meg. Jeg er veldig forelsket, hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 06.08.2014 21:10:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hvordan flørte på nett

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle