Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil gjerne bli bedre kjent med litt flere av jentene i klassen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er veldig glad i vennene mine, men når andre i klassen har en bursdag og jeg er en av de få som ikke blir invitert er det litt kjedelig. Har mange gode venner, men vil også bli bedre kjent med litt fler av jentene i klassen. Er litt sjenert osv, men er en ganske morsom og hyggelig person når man først blir kjent med meg. Men jeg har tre problemer: 1. Jeg er ikke så klemmete av meg, jeg er ikke jenta som går bort og klemmer folk randomly. Gjør det liksom ikke uten mål og mening og det virker litt som det er normalt. Jeg gjør det bare når jeg forlater et sted og skal si hadet, og gjør det som oftest bare til vennene mine. 2. Er ikke så alt for glad i å dra frem mobilen å ta selfie med andre, synes det er bare kleint egentlig. Og jeg føler meg litt utenfor når jeg aldri har bilder sammen med andre folk, med mindre de tar frem mobilen. 3. Jeg liker ikke spørre folk om å finne på ting, har ikke gjort det på årevis. Hvis vi gjør noe er det de som spør meg. :( er utenfor, hjelp

SVAR

Besvart 18.08.2014 20:41:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ti tips til småprat

Skal du på fest, en samling eller møter, er sjansen stor for at du møter noen du ikke kjenner. Det er både hyggelig og nyttig å kunne noen triks for å bryte isen og bli kjent med fremmede.

 

Les mer
account_circle