Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få venner i klassen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 12 år, jeg sliter med å få venner i klassen. Jeg lurte på om dere hadde noen tips om hvordan jeg kan få andre til å bli interessert i meg? I tillegg har jeg veldig lyst til å farge håret i en litt vågal farge, som f.eks blå eller grønn. Men jeg tror ikke jeg får lov av foreldrene mine (har spurt, men det var litt uklart). Også er jeg redd for at det ikke kommer til å bli godtatt blant mine klassekamerater, har dere noen råd til hvordan jeg eventuelt kan takle blikkene eller kommentarene hvis det blir noe av? Hilsen Anonym

SVAR

Besvart 08.09.2014 19:44:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Ti tips til småprat

Skal du på fest, en samling eller møter, er sjansen stor for at du møter noen du ikke kjenner. Det er både hyggelig og nyttig å kunne noen triks for å bryte isen og bli kjent med fremmede.

 

Les mer
account_circle