Hopp til hovedinnholdet

Hun føler det ubehagelig og flaut å treffe sosiallærer

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har hatt mange samtaler med sosiallæreren på skolen før sommeren, og da og nå så blir jeg helt stressa når jeg ser hun.. Liksom, jeg føler at jeg må være ordentlig foran hu, også blir jeg flau når jeg ser hun, samtidig som jeg smiler til hun. Dette er med andre lærere også, spesielt de jeg har i fag som jeg gjemmer meg litt bort, og ikke tror jeg klarer noe, og er litt flau foran læreren. Jeg har lenge slitet med å stole på meg selv, det vet jeg at jeg fortsatt må jobbe med, men nå begynner jeg å bli veldig lei av å oppføre meg sånn. Jeg er mer flau foran læreren enn andre elever. Litt vanskelig å forklare, men håper dere skjønte litt av hva jeg mente. Hilsen en jente på 15 år.

SVAR

Besvart 01.11.2014 23:51:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle