Hopp til hovedinnholdet

Jeg er helt avhengig av å se på en serie.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg vet Ikke helt hva slags emne jeg skal velge får det jeg skal skal skrive om men jaja.. Jeg har det sånn at jeg startet med å se på en serie som heter vampire diaries og jeg startet for ca en uke siden og jeg er liksom nesten ferdig med alle sesongene. Jeg er liksom helt hekta og jeg er helt forelsket i alt og alle guttene som er med I den ! Jeg er våken til sånn to på natten og ser på det, det går utover søvn og noen dager vill jeg ikke på skolen. Og jeg orker ikke å spise være med venner eller gjøre lekser noen dager. Og det går utover sportene jeg går på fordi jeg Ikke orker å gå på de heller. Alt er liksom helt galt. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort vis jeg gikk tom for episoder. Og når jeg prøver og gjøre noe annet så er det eneste jeg gjør er og søke på alle skuspillerene fra series og liksom de kjekke guttene osv... Kan jeg pliz få noen råd på hvordan jeg liksom kan at alt litt roligere og kanskje se på en episode hver dag istedenfor 10 og slutte og være så hekta?:)

SVAR

Besvart 22.11.2014 11:29:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle