Hopp til hovedinnholdet

Jeg har aldri noe å snakke om med andre enn venner-

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 14 og sliter veldig med at jeg er veldig stille. Har aldri noe å snakke om, bare med venner, men sånn ellers. Vet ikke hva jeg skal si etter ''hei'', og da kan det kanskje bli litt vanskelig å finne venner når jeg begynner på vgs. Vet ikke hva jeg skal si, ikke bare sånn ''jeg heter (...)'' eller noe sånt. Har egentlig bare venner som har funnet meg, klarer ikke å skaffe meg flere liksom. Også er jeg sykt sjenert, tør ikke å gå til en person og si hei til en elev på vgs f.eks. Trenger hjelp, alt dette gjør bare alt vanskelig for meg og takler ikke mer. Har lest det der ''10 tips til småprat'' eller hva nå det het, men føler at ikke det akkurat vil hjelpe meg. Hjelp meg..

SVAR

Besvart 30.11.2014 11:20:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

 

Les mer
account_circle