Hopp til hovedinnholdet

Jeg skal konfirmeres, men er redd for å gå til kirken. Har dere noen tips til hvordan jeg skal tørre å gå til kirken?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! er i tvil om det er riktig tema jeg har valgt men tror denne er grei. Jeg er altså ei jente på 15 år som sliter med ganske mye. Jeg har bulimi har jeg funnet ut av ved hjelp av deres nett side. Jeg er ikke tynn. Jeg har en stund på dagen jeg overspiser og kaster opp. Jeg liker ikke at folk ser på meg, jeg tør ikke å gå på veier og nå er det snart konfirmasjon og da må jeg ha et ark med ting jeg går på fylt ut, men jeg tør ikke å gå til kirken. Jeg har ikke mange venner og opplevd mye mobbing og utestenging. har dere noen tips til hvordan jeg skal tørre å gå i kirken? hilsen M.

SVAR

Besvart 12.04.2015 20:19:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kirkelig konfirmasjon

De fleste norske ungdommer som skal konfirmere seg velger kirkelig konfirmasjon. Kirkelig konfirmasjon er åpen for deg som tror, tviler eller bare vil vite mer.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle