Hopp til hovedinnholdet

Jeg gidder ikke å være ensom mer

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er ganske grei og snill og vil gjøre noe på fritiden min. Men ingen av de to vennene er interessert. Hver gang jeg spør de, gidder de ikke og bare sier nei. Jeg blir hele tiden med på ting de ber meg om. Og jeg blir også med på ALLE tingene de ber meg om. I tillegg gjør jeg alt vennene mine ber meg om og jeg kjøper ting de vil jeg skal begynne med. Jeg virker interessert i alt de gjør, men de gidder ikke å vise litt interesse tilbake. Jeg fortjener mye mer enn to venner som hele tiden sier at de har andre venner å være med. Jeg er jo bare snill med de. Hva er det med meg? Jeg har prøvd alt. På den måten jeg er på, burde jeg ha 1000 venner. Jeg har ingen. Bare dårlige dumme folk som ikke viser noe tilbake. Hvorfor kunne ikke alle ha vært som meg, sosiale greie og lysten på å gjøre noe gøy hele tiden. "Vennene" er jo lyste på å gjøre noe, men uten meg. Jeg er sosial og får ikke en drit tilbake. Hva skal jeg gjøre? Jeg gidder ikke å være ensom mer.

SVAR

Besvart 30.04.2015 22:39:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ensomhet og dårlig selvfølelse kan henge sammen

Du føler deg ensom. Tanker om at du ikke kan bli likt av noen kommer snikende. Du begynner å tro på dem. Du er igang med er den lave selvfølelsens vonde sirkel.

 

Les mer
account_circle