Hopp til hovedinnholdet

Jeg har eksamensangst.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 20 år som tar opp fag som privatist. Jeg har hatt undervisning på privatskole siden i fjor høst. Nå er eksamenstiden her og jeg har fått kraftig angst som følge av dette. Jeg greier ikke å fungere normalt lenger, har vanskelig for å spise, sove og når jeg skal lese pensum eskalerer den indre uroen. Har hatt angstanfall flere ganger, og enkelte dager er det umulig å bevege seg utenfor døren. Har kontakt med helsepersonell. Jeg lurer på om hvilke rettigheter jeg har rundt dette. Jeg vil si at den situasjonen jeg er i nå forhindrer meg i å få resultater jeg normalt vil greie, og i og med at jeg har brukt mye penger på skolen og lån gjør situasjonen litt mer vanskelig. Hva burde jeg gjøre, hva kan jeg gjøre? Mvh engstelige meg

SVAR

Besvart 18.05.2015 17:39:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

 

Les mer
attach_file

Rett til tilrettelegging av prøver og eksamen

Allergi eller senebetennelse i armen? Behov for bestemte hjelpemidler for å gjennomføre eksamen? Skolen plikter å hjelpe deg med tilrettelegging på prøver og eksamen.

 

Les mer
account_circle