Hopp til hovedinnholdet

Jeg tror at jeg har sosial angst.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har alltid vært ekstremt sjenert. Stille, tilbaketrukket og i bakgrunnen. Jeg har alltid trodd at jeg bare har vært sjenert, ekstremt sjenert, men i det siste har jeg søkt litt rundt på nettet om sosial angst. Der jeg kom frem til at jeg passer inn på de aller fleste punktene over hvordan det virker. Jeg ble overrasket over hvor mye jeg kjente meg igjen i, og har alltid trodd at det var dumme meg som var rar på grunn av de tingene. Nå skal jeg begynne på ny skole til høsten, videregående, og alt jeg tenker på er hvor grusomt det blir. Møte ny klasse, nye lærere, nye venner, nye mennesker jeg må være sosiale med. Etter ti år ble jeg endelig komfortabel med den forrige klassen, og nå alt på nytt. Hva skal jeg gjøre? hvordan kan jeg bli bedre?

SVAR

Besvart 08.08.2015 10:09:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle