Hopp til hovedinnholdet

Jeg er dritt lei! Alt og alle!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har utrolig mye på hjertet, men får ikke sagt alt på bare 1000 ord, men skal prøve. Jeg er dritt lei! Alt og alle! Vennene mine er ikke ekte og baksnakker meg til andre, og jeg føler meg veldig ensom. Jeg får vite HVER eneste dag av noen at den ene "bestevennen" min har baksnakket meg og sagt mye stygt om meg, men dagen etter så får jeg vite at den andre "bestevennen" min har også baksnakket meg. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, og vet ikke om jeg kan stole på noen lenger. Den ene "bestevenninnen" min er misunnerlig på alt jeg har, legger ut bilder på instagram om at hun skal drepe seg selv, kun fordi hun vil ha oppmerksomhet og legger masse skyld på meg. Den andre bestevennen min sier at hun alltid vil være her for meg, men noen sier at hun baksnakker meg. Jeg er så forvirret og ønsker ikke å gå på denne skolen lenger! Vil bare vekk fra alt drama og fake venner. Er så lei av folk som bruker meg, baksnakker meg og later som de er vennen min.. Kan du plis hjelpe me?

SVAR

Besvart 30.08.2015 11:39:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Men hvis du føler deg nedfor over lang tid, er det viktig å ta tak i det. Her er noen råd.

 

Les mer
account_circle