Hopp til hovedinnholdet

Blir fort langt inne i tankene min og syns det er litt vanskelig sosialt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Har helt siden liten slitet med å skaffe meg venner i virkeligheten, mens jeg har svært mange venner online. Føler at ingen forstår meg på en måte... Foretrekker å være alene foran pcen fremfor å være med andre folk. Tilbrakte mesteparten av tiden på barneskolen alene i et hjørne eller bak en busk og enten leste bok eller spilte spill. Når jeg begynte på ungdomsskolen fikk jeg 4-5 venner som jeg har vært bestevenn med i 3 år nå, men føler fortsatt at jeg ikke er så veldig flink til å være sosial. Jeg er veldig flink til å snakke om ting som interesserer meg, men hvis det ikke interesserer meg klarer jeg nesten ikke å holde en samtale gående. Kan vel si at jeg er mer en god lytter... Blir fort fanget inne i hodet mitt, og kan glemme helt virkeligheten på grunn av dype/mørke tanker. Jeg er veldig organisert/strukturert og gjør det bra på skolen, men føler meg liksom annerledes. Hva kan dette være? En venn av meg sa at jeg nesten 100% sikkert hadde en svak form for autisme,kan det?

SVAR

Besvart 10.09.2015 12:37:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Introvert, ekstrovert, eller midt i mellom?

Når får du mest energi? Når du er alene, med andre, eller litt begge deler? Uansett personlighetstype, er du like viktig.

 

Les mer
account_circle