Hopp til hovedinnholdet

Jeg sier ikke så mye

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Har et problem med at jeg ikke sier så mye. Har veldig lyst å snakke og bidra i samtalene men får det ikke til. Kommer rett og slett ikke på noe å si, dette er veldig irriterendes. Hvordan kan jeg bli bedre på dette? Dette gjelder også når vi bare er 2 stykker som snakker, kommer liksom ikke på noe å si og samtalen dabber ut. Har veldig veldig lyst å bli bedre på dette! Jeg tenker at når jeg sliter å føre samtaler med andre gutter, hvordan er det da mulig å snakke med jenter? (pleier ikke snakke så mye med jenter) Har veldig lyst på en kjæreste, men føler at dette hemmer meg. Er en ganske rolig og sjenert person.

SVAR

Besvart 13.09.2015 17:29:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvordan like seg selv bedre?

Av og til føles det som om man ikke er verdt noen ting. For å få bedre selvfølelse må man endre måten man tenker på. Her er noen råd.

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Introvert, ekstrovert, eller midt i mellom?

Når får du mest energi? Når du er alene, med andre, eller litt begge deler? Uansett personlighetstype, er du like viktig.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle