Hopp til hovedinnholdet

Hvordan får jeg venner som vil være med meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 år og lurte på noe.. Hvordan får jeg venner som vil vvære med meg? Jeg har blitt mobbet i 8 år, og ingen som tok kontakt med meg og prøvde å være med meg. Og ble handlet veldig veldig veldig dårlig. Jeg byttet nettopp skole, fått snakket med noen jenter i klassen. Men de vil ikke være med meg på fritiden virker det som. sså hva gjør jeg? Hvordan kan jeg bli sosial? Jeg er aldrid med noen på fritiden, vet ikke hva jeg skal gjøre, hvordan jeg skaskal ggjlre dedet og når. Pleas hjelp meg! Jeg trenger det virkelig! :-(

SVAR

Besvart 17.11.2015 09:42:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Ti tips til småprat

Skal du på fest, en samling eller møter, er sjansen stor for at du møter noen du ikke kjenner. Det er både hyggelig og nyttig å kunne noen triks for å bryte isen og bli kjent med fremmede.

 

Les mer
account_circle