Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg bli invitert til vennlige fester, selskaper, utefest og

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurer på hvordan jeg kan bli invitert til vennlige selskaper og fest. Jeg har venner som går og blir med i fester samt nattklubb og jeg får ikke det til. Jeg er lei av å sitte hjemme på fredag og lørdag kvelder, spille konsoll mens andre spennende ting skjer med kjente folk. Grunnet at jeg vil gjøre det er for å møte interessante folk, pene jenter/ unge damer, le og flørte med dem, danse og drikke nok. Jeg får et slags sjalusi følelse når noen venner, kompiser og klassekamerater snakker om hvor gøy de hadde det på fester og selskaper. Noen har sex på disse kveldene mens jeg sitter her og masturberer til unge kvinner masturbere selv foran profesjonelle kamera på Internett. Jeg er dritt lei av dette. For jeg har fylt 18 år for noen måneder siden og jeg tenkte selv å drikke øl for første gang, gå på nattklubber og fester. Som nevnt over, hvordan kan jeg bli invitert til vennlige fester, selskaper, utefest og

SVAR

Besvart 10.12.2015 11:41:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
account_circle